Evenementen

Evenementen

14 mei 2022 | Jubileum Kampioens Club Match

De Kampioens Clubmatch werd gesponsord door Biofood.

15 mei 2022 | Familie Fun Dag |

Programma

 • Kind-hond show “Hoe show ik mijn hond?”
  Keurmeester van de kind-hond show is Elly Weijenborg-Weggemans. Hennie Bosman leert, samen met haar Ierse Wolfshond, voorafgaand aan de show alle kinderen hoe ze hun hond het beste kunnen laten zien. Daarna krijgen de kinderen een seintje wanneer ze aan de beurt zijn om met hun Glen in de ring te komen. Het kind loopt met de Glen en een volwassene zet de Glen op tafel zodat keurmeester Elly de Glen goed kan bekijken. Elk kind krijgt een verslag van de keuring van hun Glen. En na afloop is er een verrassing voor elk kind!
 • Fun Coursing
  Fun Coursing is een variant van ‘Lure coursing’, een sport waarbij een hond een kunstprooi najaagt. Bij Fun coursing is ‘fun’ belangrijker dan snelheid. Een kunsthaas wordt aan een eindloos koord een grasveld rondgetrokken. Door de snelheid en/of de looprichting onverwacht te variëren, wordt de Glen op de proef gesteld. Zo kunnen ze laten zien hoe snel, intelligent en beweeglijk ze zijn en over hoeveel doorzettingsvermogen ze beschikken. Tunnels en andere eenvoudige obstakels in het parcours maken het extra vermakelijk. Kortom een prachtig schouwspel voor mens en dier, jong en oud.
 • De Glen als hulphond
  Glen Yoda is sinds februari 2017 gecertificeerd medisch hulphond. Het trainingstraject heeft Gerbrig van Brug met haar gezin zelf met haar doorgemaakt. Vol enthousiasme nemen ze u mee in het leven met een Glen als hulphond en wat hier zo fijn aan is. Veel Glen eigenaren hebben mogelijk al eens in het clubblad, de GLEN, gelezen over de avonturen van Yoda. En op 15 mei is er de kans Yoda live te ontmoeten! Stel gerust al je vragen.
 • Rally Obedience / Rally-O
  Een hondensport die gehoorzaamheid en behendigheid combineert. Al volgend legt de Glen een parcours af met allerlei oefeningen en hindernissen. Rally-O is veel speelser dan de traditionele gehoorzaamheidstrainingen, waardoor zelfs de meest ongeïnteresseerde honden enthousiast worden. Petra Engels van kennel ‘My Dear Fellow’ in Mecklenburg (Duitsland) geeft u de kans om samen met uw hond Rally-O te ontdekken!
 • Dierenarts Bert Wuestenenk
  Heb je een vraag aan de dierenarts? Bert geeft antwoord!
  Let op: Bert stelt géén diagnoses.

Kramen

 • Keramiek – Carsten Geisler
  Carsten Geisler is eigenaar van kennel Mc Jake’s in Berlijn (Duitsland). Behalve zijn Glens heeft hij nog een hobby: pottenbakken. Maar Carsten maakt niet zomaar keramiek. Hij combineert het pottenbakken met zijn liefde voor de Glen. Dat resulteert in Glen-beeldjes, kandelaars, waxinelichtjes.. en nog meer! Carsten brengt zijn werk mee naar de Familie Fun Dag waar het uiteraard niet alleen te bewonderen is, maar ook te koop zal zijn.
 • Speeltjes en meer – Marjan van Rex’s DH Wandeling
  Handgemaakte speeltjes, dekens, manden en nog veel meer vindt je op deze kraam. Marjan werkt ook in opdracht en maakt artikelen volledig naar wens. Bij aankoop vanaf € 10,- ligt er zelf een geschenkje voor u klaar. Kom dus zeker een kijkje nemen!
 • Jumper de Diersuper
  Jumper is een winkelformule met ruim 80 winkels door heel Nederland op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. Op de dag zelf brengt Jumper i.s.m. Prins een leuke 1+1 gratis aanbieding op alle droogvoer geschikt voor het ras en hebben wij een assortiment aan accessoires en andere voeding. Uiteraard hebben ze ook een leuke kortingsactie voor een eerstvolgende bezoek aan de winkels in Den Bosch en Tilburg. Kom vooral een kijkje nemen op hun kraam!
 • Susanne Bagaya
  Glen-broches, een must voor iedere trotse Glenliefhebber en eigenaar. Iedere broche is uniek en wordt met de hand uitgezaagd en afgewerkt door edelsmid Susanne Bagaya van de gelijknamige sieradenmakerij. De broches zijn ongeveer 3,5 cm groot en gemaakt van messing. Behalve broches zijn er ook Glen t-shirts verkrijgbaar. Nu alvast bekijken of bestellen? Lees dan hier verder
 • Verjaardagskalender en wenskaarten
  Een prachtige kalender die je elk jaar kunt gebruiken om alle verjaardagen in bij te houden. Of mooie wenskaarten voor elk moment. Te koop tijdens zowel de KCM als op de Familie Fun Dag.

De Familie Fun Dag Goodiebag wordt o.a. gesponsord door:

Jumper de Diersuper i.s.m. Prins Petfoods
Het menu van Renske Natural Petfood staat garant voor een gezonde afwisseling in bouwstoffen. Het hoofdingrediënt in zowel het nat- als droogvoer is vlees of vis. De vers gestoomde of bereide vlees of vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. Met de producten van Renske verwen je jouw hond (of kat) op een gezonde manier en je krijgt er een gezond en levendig dier voor terug.
Vitakraft ontwikkelt, produceert en levert innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten op ieder moment, op elke gewenste plaats, voor ieder huisdier specifiek, onder de merknaam Vitakraft. Door duidelijke communicatie helpen wij de consument bij het maken van de juiste keuze voor het juiste product of dienst voor dat specifieke dier. Ontdek de Treaties Bits in de goodiebag van de Familie Fun Dag.